Po Stambulo vykusių rungtynių tarp „Anadolu Efes“ ir CZ, kurias net 100:55 laimėjo šeimininkai, tyrimą pradėjusi Eurolyga paskelbė, kad dviem kito sezono mačams suspenduoja iš aikštės išvarytą Milošą Teodosičių. Be to, jam dar skirta ir 15 tūkstančių eurų bauda.

Pastarasis pratrūko trečioje kėlinio pabaigoje rezultatui esant 72:44, kai į greitą puolimą nubėgę trys „Anadolu Efes“ žaidėjai nusprendė pasismaginti ir atlikti „alley-oop“ dėjimą.

Tiesa, Rodrigueo Beauboiso perdavimas buvo kiek netikslus ir nei Dariusas Thompsonas, nei Danielis Oturu lanko nesudrebino. Tačiau D. Oturu nusiėmus kamuolį puolime jam be ceremonijų per rankas ir kūną kirto įsiutęs M. Teodosičius, pareiškęs, kad varžovai iš jo komandos tokiais veiksmais nori pasityčioti ir nerodo pagarbos.

Milošas dar labiau įtūžo, kai teisėjai skyrė ne tik paprastą pražangą, bet ir dvi technines, taip pašalindami jį iš tolesnės kovos. Serbų veteranas ėmė persekioti vieną iš arbitrų reikalaudamas jo pasiaiškinti, kol galiausiai aprimo iš išėjo į rūbinę.

Nuobaudų sulaukė ir dar du minėtų rungtynių dalyviai: dėl agresyvaus elgesio oponentų atžvilgiu Tyrique'as Jonesas turės sumokėti 5 tūkstančius, o Joelis Bolomboy'us – 2,5 tūkst. eurų.


M. Teodosičius, kuriam po mėnesio sueis 38-eri metai, sukrapštė vos 2 taškus, prarado 6 kamuolius ir surinko net minus 7 naudingumo balus.

Sezono metu Milošo vidurkiai buvo daug geresni – 9,4 taško, 5,9 rezultatyvaus perdavimo ir 10,9 efektyvumo balo.

Nuviliančiai pasirodžiusi „Crvena Zvezda“ (11-23) su Roku Giedraičiu turnyro lentelėje finišavo tik 16-a – žemiau už Kauno „Žalgirį“ ir Miuncheno „Bayern“.

Tiesa, į įkrintamąsias įšokęs „Anadolu Efes“ klubas taip pat liko prie suskilusios geldos – buvo eliminuotas Bolonijos „Virtus“ vyrų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją