Amerikietis NBA lygoje praleido šešis metus ir dabar tapo ketvirtuoju naujoku Berlyno komandoje. Per vasarą Vokietijos grandai dar pasipildė Justinu Beanu, Mattu Thomasu ir Matteo Spagnolo.

Praėjusiame sezone Brownas sužaidė vos keturias NBA rungtynes su Los Andželo „Lakers“ komanda, o didžiąją dalį laiko praleido G lygoje. Su Toronto G lygos komanda „Raptors 905“ Brownas žaidė pagirtiną krepšinį: vidutiniškai metė po 15,7 taško per rungtynes (49% taiklumas), atkovojo po 7,2 kamuolio, išdalino po 4,8 rezultatyvaus perdavimo ir nugvelbė po 1,1 kamuolio.

S. Brownas buvo pasirinktas 46-uoju šaukimu 2017-ųjų NBA naujokų biržoje ir karjerą pradėjo su Milvokio „Bucks“. Antroje ir trečioje pozicijoje galintis žaisti amerikietis atstovavo ir Hjustono „Rockets“ bei Dalaso „Mavericks“ komandoms. Per savo laiką lygoje jis sužaidė 268 reguliaraus sezono rungtynių, per kurias vidutiniškai metė po 5,3 taško.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją