Šio gretose – net keli žalgiriečiams puikiai pažįstami veidai, savo laiku šmėžavę ir Kaune. Tai: Thomasas Walkupas, Ignas Brazdeikis ir Nazas Mitrou-Longas.

Pastarasis su Kauno klubu sutartį abipusiu sutarimu nutraukė vos prieš kelias dienas.

Kaip N. Mitrou-Longas šio sezono starte kamavosi „Žalgiryje“, panašiai rudenį Pirėjuje vargsta I. Brazdeikis, kurio statistika Eurolygoje persikrausčius iš Kauno į Pirėją nukrito iki 3,7 taško ir vos 1,4 naudingumo balo.

„Igno situacija – nedėkinga, jis išvažiavo nebūdamas geriausios sportinės formos, po pasaulio čempionato dar gydėsi traumą. Nelengva tokiomis aplinkybėmis įsivažiuoti į ritmą, ypač jau susižaidusioje komandoje, turinčioje savą braižą, prie kurio naujokas turi prisitaikyti. Bet manau, kad Ignas ten dar įsipaišys“, – buvusio auklėtinio perspektyvas vertino Kazys Maksvytis.

Su visa čia minima trijule žaliai-balti šiltai sveikinosi ir šnekučiavosi atskridę į Graikijos uostamiestį bei užsukę į „Taikos ir draugystės“ rūmus.

Rungtynių tarp „Olympiakos“ ir „Žalgirio“ pradžia – 21 val. 15 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją