Tokia negailestinga yra Eurolyga, kurioje su savo darbu per tris pirmuosius mėnesius teko atsisveikinti lygiai trečdaliui – 6-iems iš 18-os – turnyro trenerių.

„Sprendimas nebuvo lengvas, tačiau prie jo priėjo abi pusės. Nors prieš porą savaičių parodėme viešą pasitikėjimą treneriu, pastaruoju metu komandos žaidimas ir rezultatai netenkino nei trenerių štabo, nei klubo vadovybės, nei komandos sirgalių“, – taip žingsnį skirtis su K. Maksvyčiui pakomentavo Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Jankūnas.

Žalgiriečiai naująją Eurolygos kampaniją pradėjo 3 pergalėmis iš 4-ių galimų ir kurstė sirgalių viltis, kad gali pakartoti praėjusio sezono sėkmę, kai nustebino Europą ir finišavo septinti. Tuo labiau, kad atsiradus įkrintamosioms varžyboms norint pratęsti savo pasirodymą po reguliariojo sezono užtenka patekti tarp 10 pajėgiausiųjų.

Tačiau nuo spalio vidurio kauniečiai besugebėjo nuskinti tik 2 pergales iš 13 galimų ir po jau šešių iš eilės patirtų pralaimėjimų serijos nusėdo į trečią nuo galo, 16-ąją, poziciją.

Dabar žaliai-baltus nuo įkrintamųjų ketverto, 7-10 laiptelius užimančių ekipų, skiria keturios pergalės. Tiesa, antrasis ratas prasidės dviguba savaite ir pasimatymais su visiškais autsaideriais – Berlyno ALBA bei Vilerbano ASVEL.

Tad nors ta praraja iki įkrintamųjų zonos ir nėra neįveikiama, dabartinė „Žalgirio“ demonstruojama forma ir rezultatų tendencijos neramina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)