Skelbiama, kad OLY atstovai po finalinės sirenos užpildė oficialų protestą, kuriame ragina Eurolygą peržiūrėti paskutinę ataką.

Jos metu išlyginti rezultatą ir išplėšti pratęsimą galėjęs Nigelis Williamsas-Gossas prametė dvitaškį aukšta trajektorija, o ant lanko ilgokai šokinėjusį kamuolį dar nesėkmingai pataisyti mėgino ir Nikola Milutinovas.

„Olympiakos“ teigimu, gynėjo prasiveržimo metu Yamas Madaras kirto amerikiečiui per ranką, todėl turėjo būti užfiksuota pražanga.

Tiesa, iš vaizdo įrašo matyti, kad visų pirma, pats N. Williamsas-Gossas, prieš priimdamas kamuolį, stiprokai rankomis stumtelėjo tą patį Y. Madarą nuo savęs ir išvengė potencialios pražangos puolime, o vėliau tikrai įvyko kontaktas tarp žaidėjų ir kamuolį iš už nugaros išmušti bandęs Yamas pažeidė taisykles („Fenerbahče“ vyrai ketvirtame kėlinyje jau buvo prasižengę daugiau nei keturis kartus).

Nepaisant to, aišku, kad mačo pabaigą užginčijęs OLY nieko nepeš, nes net ir dėl nustatytos arbitrų klaidos protestai nėra tenkinami.

Susitikimui teisėjavo portugalas Fernando Rocha, serbas Urošas Nikoličius ir slovėnas Sašo Petekas.

Nugalėtojų gertose visas rungtynes be keitimų sužaidė buvęs žalgirietis Nigelis Hayesas-Davisas, finišavęs su 9 taškais, 7 atkovotais kamuoliais ir 4 rezultatyviais perdavimais.

Tuo metu Ignas Brazdeikis Pirėjo ekipoje vėl lindėjo šešėlyje – žaidė 12 minučių ir tenkinosi 4 taškais (1/4 dvitaškis, 2/2 baudos) bei 1 rezultatyviu perdavimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją