191 cm ūgio įžaidėjas Berlyne rungtyniavo trejus metus. Anksčiau jis žaidė Miuncheno „Bayern“ ir Bambergo „Brose“ gretose. 2016-ais metais jis stojo į NBA naujokų biržą, tačiau prisijungti į stipriausią pasaulio lygą jam nepavyko.

30 metų atletas praėjusiame sezone Vokietijos lygoje per 21 minutę vidutiniškai rinko po 9,4 taško, nusiėmė po 2,2 kamuolio ir išdalindavo po 3,8 rezultatyvaus perdavimo.

Eurolygoje per 22 minutes vidutiniškai pelnė po 11,6 taško, sugriebė po 1,7 kamuolio ir atliko po 2,9 rezultatyvaus perdavimo.


Prie Milano klubo per vasarą prisijungė Ismaelis Kamagate, anksčiau klubui atstovavęs Giordano Bortolani ir su keletu žaidėjų buvo pratęsti kontraktai. Komandą paliko svarbesnius vaidmenis atlikę Shabazzas Napieras ir Deshaunas Thomasas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją