Ir kai atrodė, kad viskas Nemuno saloje yra gera ir gražu, o su pakaitalo išvykusiam Iggy paieškomis niekur skubėti nereikia, žalgiriečiai buvo grąžinti į realybę.

Penktajame Eurolygos ture namuose žaliai-balti nerado jokių argumentų prieš Valensijos „Basket“ ekipą, kuri trečiame kėlinyje kauniečius jų pačių nuščiuvusioje arenoje triuškino net 29 taškų skirtumu. Nors iki finalinės sirenos šeimininkams pavyko savo atsilikimą kiek sušvelninti (72:87), esmės tai jau nepakeitė.

„Galbūt pagalvojome, kad viskas bus kaip sviestu patepta. Tikiuosi, tai vienetinis atvejis ir daugiau tokių blogų rungtynių nebus. Bet jei tai kartosis, be abejo, tapsime aktyvesni žaidėjų rinkoje. Pralaimėjome mūsų lentynos komandai, dideliu skirtumu, iššvaistytas namų pranašumas, kaina – nemaža“, – po skaudaus pralaimėjimo neslėpė treneris Kazys Maksvytis.

Net ir po tragiško vakaro prieš Valensijos ekipą (7/28 tritaškiai, 25 proc.) žalgiriečiai ir toliau pirmauja visoje lygoje pagal tolimų metimų pataikymą (42,6 proc.), kas byloja ne tik apie gerų progų susikūrimą puolime, bet ir apie šiokį tokį sėkmės faktorių. Pernai „Žalgirio“ krepšininkai pagal tritaškių taiklumą lygoje rikiavosi 11-i (36,1 proc.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)