Visgi net ir ši sėkmingesnė atkarpa žaliai-baltiems, kurių pagerėjusį žaidimą giria ir prieš tai jiems dirigavęs Kazys Maksvytis, kol kas neleidžia pakilti iš trečios nuo galo, 16-osios, pozicijos turnyro lentelėje.

Tiesa, atstumas iki įkrintamųjų zonos nėra nepanaikinamas – trys pergalės. Jis nuo to laiko, kai prie „Žalgirio“ erdvėlaivio vairo stojo A. Trinchieri, sutrumpėjo vienu šviesmečiu.

„Dešimta vieta ir patekimas į įkrintamąsias dabar mums atrodo toli jau ne kaip Marsas, o kaip Saturnas. Būsime tarsi povandeninis laivas – pažiūrėsime, kur išnirsime atėjus kovui. Tikėkimės, kad pasieksime žemę“, – prieš tris savaites prisistatydamas Nemuno saloje sakė italas.

Vertinant pagal galutinę praėjusio sezono rikiuotę, kai dešimtą vietą užėmusi komanda finišavo su 17 pergalių, žalgiriečiams per likusius 12 turų, per kuriuos 7 kartus teks žaisti namuose, reikia laimėti mažiausiai 9 sykius.

Misija sunki, bet įmanoma?

A. Trinchieri treniruojamo „Žalgirio“ veidas ir stilius pasikeitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)