Andrea Trinchieri užkurti žalgiriečiai per kiek daugiau nei mėnesį laimėjo 6 iš 9 žaistų mačų (6-3) – tai yra jau daugiau nei Kazio Maksvyčio auklėtiniai per pusę ligtolinio sezono (5-12).

Įdomu, kai antrajame rate Lietuvos čempionai į priekį praleidžia tik vienintelę „Barceloną“ (7-2) ir kartu su Madrido „Real“, Atėnų „Panathinaikos“, tuo pačiu „Monaco“ bei Pirėjo „Olympiakos“ dalinasi 2-6 pozicijas.

Panašios į pastarąją atkarpą žaliai-baltiems galbūt užtektų ir tam, kad jie pavytų ir netgi įliptų į pirmąjį dešimtuką, pratęsiantį kovą įkrintamosiose varžybose.

Vertinant pagal praėjusį sezoną, kai dešimta likusi Belgrado „Crvena Zvezda“ surinko lygų pergalių ir pralaimėjimų balansą (17-17), kauniečiams per paskutinius aštuonis turus reikia nugalėti bent šešis sykius, o ir tai, ko gero, dar nieko negarantuotų.

Šiuo metu pagrindiniai „Žalgirio“ taikiniai ant 9-ojo ir 10-ojo laiptelių įsitaisę Valensijos „Basket“ ir Tel Avivo „Maccabi“ klubai, abu turintys identišką rezultatą – po 13-13.

Kauno atstovus nuo jų skiria ne tik du laimėjimai, bet ir prastesnis pasirodymas tarpusavio rungtynėse. Su „Basket“ buvo pasidalinta po vieną pergalę (72:87 ir 84:79), bet taškų skirtumas yra varžovų pusėje, o štai „Maccabi“ ekipai buvo nusileista pirmoje akistatoje namuose (70:78), bet atsakomasis susitikimas dar laukia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)