Tiesa, antrąjį ratą su naujuoju treneriu Andrea Trinchieri žalgiriečiai užbaigė netgi su teigiamu balansu (9-8) ir pagal tai pasidalino 9-10 vietas su Vitorijos „Baskonia“, kuri įšoko į įkrintamąsias ir jose turės net du bandymus, jei pirmasis prieš Tel Avivo „Maccabi“ bus nesėkmingas.

Tuo metu žaliai-balti galutinėje rikiuotėje sau už nugarų paliko tik keturias ekipas – Miuncheno „Bayern“, Belgrado „Crveną zvezdą“, Vilerbano ASVEL ir Berlyno ALBA.

Daug kas buvo prarasta jau pirmajame rate, kurį kauniečiai (5-12) užbaigė būdami treti nuo galo ir po kurio buvo nuspręsta išsiskirti su Lietuvos rinktinės vyriausiuoju treneriu Kaziu Maksvyčiu.

„Komanda užėmė tik 14-ą poziciją. Panašiai tokioje vietoje žalgiriečiai buvo ir tada, kai buvo pakeistas K. Maksvytis ir atėjo A. Trinchieri. Tai gal nereikėjo to trenerių keitimo?“, – „Delfi TV“ laidoje „Krepšinio zona“ klausė komentatorius Vaidas Čeponis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)