Bėda tik ta, kad sporte žodžiai „buvo arti“ nieko nereiškia. Patyrę dar dvi nesėkmes paeiliui žalgiriečiai, iš pastarųjų devynių susitikimų laimėję tik du, nusėdo 14-oje turnyro lentelės vietoje.

Tiesa, juos nuo, tarkime, šeštoje pozicijoje esančio Balgrado „Partizan“ klubo (7-6), kaip tik kitą savaitę ir atvykstančio į Nemuno salą, teskiria dvi pergalės.

„Nors komanda buksuoja, bet vilties yra“, – pareiškė „Žalgirio“ arenoje apsilankęs buvęs Lietuvos čempionų, o dabar visos Eurolygos vadovas Paulius Motiejūnas.

Šį sezoną negandų vėtomas ir mėtomas „Žalgiris“ stringa, bet dėl to kaltinti trenerį Kazį Maksvytį ar jo auklėtinius būtų šiek tiek absurdiška.

Ne veltui aktyviausi sirgaliai iš „Green White Boys“ tribūnos penktadienio vakarą demonstravo visapusišką palaikymą tiek strategui, tiek ir kapitonui Edgarui Ulanovui, kuriems skyrė savo skambias skanduotes ir kelis transparantus.

Kauno ekipą taip prašienavo traumų dalgis, kad per akistatą su „Monaco“ teko verstis be iškritusių Luko Lekavičiaus, Arno Butkevičiaus, Brady Maneko ir jau anksčiau išvykusių Igno Brazdeikio bei Nazo Mitrou-Longo. Aikštėje buvo rotuojami tik 9 žmones, o tas devintasis buvo Danielius Lavrinovičius, gavęs pasireikšti 10 minučių.

Registruoti mačui buvo ir jaunieji dubleriai Nedas Montvila bei Dovydas Butka, o dvyliktojo žaidėjo šį kartą nė neatsirado.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)