Panašiai ten, kur prieš sezono startą žalgiriečius savo prognozėse ir matė lažybininkai, arba dvigubai žemiau už pernykštį pasiekimą, kai kauniečiai netikėtai finišavo net septinti.

Tiesa, juos ir dabar nuo, tarkime, šeštojo laiptelio, kuris garantuotų tiesioginį bilietą į atkrintamąsias, skiria vos pora laimėjimų, taigi nei kiaušinių, nei viščiukų skaičiuoti dar negalima.

Kaip ir kapoti galvų žaidėjams bei treneriams. Net jei praėjusią savaitę patyrę dar dvi nesėkmes paeiliui žaliai-balti, iš pastarųjų devynių susitikimų laimėję tik du, šiuo metu yra vieni labiausiai atšalusių dalyvių Eurolygoje – dar slogesnes atkarpas išgyvena tik visiški autsaideriai Vilerbano ASVEL ir Berlyno ALBA (abu – po 2-8).

Kritika – laužta iš piršto?

Dabartinei prastai „Žalgirio“ formai yra objektyvių priežasčių – į šią duobę Lietuvos čempionai įkrito susidūrę su rimtomis sveikatos ir sudėties problemomis.

Jau nuo sezono pradžios Kaune nebuvo paties rezultatyviausio (vid. 11,6 taško) ir trečio pagal naudingumo (8,8 balo) po Keenano Evanso patirtos traumos praėjusių metų žalgiriečio Igno Brazdeikio. Maža to, Nemuno saloje savo žvejybos ploto taip ir neatrado naujokas Nazas Mitrou-Longas.

O dar prisidėjo ir traumos bei kiti negalavimai, dėl ko už aikštės ribų atsidūrė Lukas Lekavičius, Arnas Butkevičius ir Brady Manekas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)