Maža ta, praėjusią savaitę laikinąją Lietuvos sostinę paliko ir Nazas Mitrou-Longas, o bene geriausią sezoną karjeroje žaidžiantis Tomas Dimša patyrė peties trauma. Tiesa, ji neturėtų būti rimta.

Bet kokiu atveju, pajėgų trūkumas jau pasijautė: žalgiriečiai pralaimėjo penkerias iš pastarųjų šešerių Eurolygos rungtynių, o ir tą vienintelę pergalę prieš Miuncheno „Bayern“ (74:73) išplėšė irgi tik po dramatiškos kovos namuose, kai nelengvą metimą nuo lentos pataikė Keenanas Evansas, o Leandro Bolmaro prametė iš vidutinio nuotolio.

Tokiu būdu Kauno klubas, paskutiniu metu sunkokai perkopiantis ir 70 pelnytų taškų ribą, po dešimties turų rikiuojasi tik 14-oje turnyro lentelės vietoje.

Nesiliaujant kalboms apie būtiną ir kuo skubesnį papildymą, vienu iš realiausių variantų vis garsiau įvardijamas Kevinas Pangosas.

„Žalgirio“ marškinėlius du sezonus jau vilkėjęs kanadietis šiuo metu yra įstrigęs Italijoje. Kevinas artėjant Kalėdoms yra vienas namuose Milane, kur visiškai prarado trenerio Ettores Messinos pasitikėjimą.

Ne dėl kokių nors sveikatos problemų, o būtent dėl to, kad neįsipaišo į „Armani Olimpia“ ekipos žaidimo schemas, K. Pangosas praleido devynis paeiliui Dizainerių mačus vietiniame ir tarptautiniame frontuose.

Apskritai šį sezoną Eurolygoje jis surengė tik penkis pasirodymus, kuriuose per vidutiniškai 24 min. 33 sek. rinko po 7,2 taško (47 proc. dvitaškių, 30 proc. tritaškių ir 100 proc. baudų), 3 rezultatyvius perdavimus, 2,4 klaidos ir 6 naudingumo balus.

Pernai Milane K. Pangosas buvo kiek efektyvesnis – per vid. 25 min. po 8,9 taško (49 proc. dvitaškių, 30 proc. tritaškių ir 75 proc. baudų), 3,4 rez. perd., 1,8 klaidos ir 7,7 naud. balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)