Penktadienį ant atleidimo ribos balansavęs strategas vis tiek išsaugojo savo postą, kai klubo vadovų užmačioms aršiai pasipriešino žaidėjai.

Pats Kazys pripažino, kad nebūtų labai nustebęs, jei būtų buvęs paprašytas atiduoti trenerio kostiumą ir derinių lentą.

„Trenerio yra toks darbas. Iš jo visada reikalaujama rezultatų ir maksimumo. Reikia pripažinti, kad to maksimumo nebuvo. Nebūtų buvusi didelė staigmena, jeigu mane būtų atleidę“, – teigė jis.

Vis dėlto specialistas iš Darbėnų liko tęsti savo darbus ir kol kas tai daro sėkmingai: pirmosiose rungtynėse po patirto sukrėtimo žalgiriečiai net 79:55 nukenksmino Vilniaus „Wolves“ – tuos pačius, kuriems prieš gerą mėnesį sostinėje pralaimėjo dviženkliu skirtumu (64:75).

Tiesa, šią savaitę Kazio laukia dar rimtesni iššūkiai: trečiadienį jo auklėtiniai svečiuosis Stambule pas taip pat turbulencijos supurtytą, bet savo teritorijoje neklumpančią „Fenerbahčę“, kurios vairą jau sukioja Šarūnas Jasikevičius, o penktadienį Nemuno salą aplankys antroje vietoje žygiuojanti „Barcelona“ su Roku Jokubaičiu.

Galiausiai pirmąjį ratą kauniečiai užbaigs dvikova su Tel Avivo „Maccabi“.

Žaliai-balti Eurolygoje šiuo metu išgyvena trijų iš eilės nesėkmių seriją ir turnyro lentelėje yra nusėdę į 15-ąją poziciją.

Taigi kokie lūkesčiai gali būti keliami šiam „Žalgiriui“ ir kiek saugi dabar yra K. Maksvyčio kėdė?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)