Šias viltis prikėlė nuostabi žalgiriečių serija po naujųjų metų, kai komandos vairą į savo rankas perėmė Andrea Trinchieri.

Italo diriguojami kauniečiai per mėnesį laimėjo 5 iš 8 žaistų mačų (5-3) – tai yra tiek pat, kiek Kazio Maksvyčio auklėtiniai per pusę ligtolinio sezono (5-12).

A. Trinchieri vadovaujami žaliai-balti tapo nebenugalimi namuose (4-0), nors prieš tai šį sezoną prie savų tribūnų kaip tik nebūdingai sau strigo (2-6).

Ypač galingai Lietuvos čempionai atrodo pastaruoju metu – paskutines trejas namų rungtynes laimėjo vidutiniškai didesniu nei 20 taškų skirtumu (98:75 prieš Stambulo „Fenerbahčę“, 96:70 prieš Stambulo „Anadolu Efes“ ir 80:68 prieš Atėnų „Panathinikos“). O prieš tai šiemet pergalės tokia persvara apskritai nebuvo pasiekę.

Tokia sėkminga atkarpa pakurstė fanų tikėjimą, kad pirmasis dešimtukas – vis dar pavejamas.

Nuo įkrintamųjų zonos „Žalgirį“ skiria trys pergalės, o iki reguliariojo sezono pabaigos dar liko 9 turai.

Per juos laukia akistatos su Belgrado „Crvena zvezda“, Pirėjo „Olympiakos“, Tel Avivo „Maccabi“, Miuncheno „Bayern“, Bolonijos „Virtus“, Vitorijos „Baskonia“, Milano „Armani Olimpia“, „Monaco“ bei Madrido „Real“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)