Susitikimo pradžioje Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniams ne viskas ėjosi kaip per sviestą ir jie jau pirmame kėlinyje atsiliko dviženkliu skirtumu (16:29), kuris antrame ketvirtyje išsaugo ir 17 taškų – 19:36.

Vis dėlto Šarui pavyko pažadinti savo komandą ir ji dar iki didžiosios pertraukos priartėjo iki 43:48, o antroje rungtynių dalyje apskritai dominavo ir laimėjo ją net 48:28.

Tokiu būdu „Fener“ vyrai su kaupu atsilygino Željko Obradovičiaus vadovaujamam „Partizan“ už apmaudžią nesėkmę, patirtą pirmame rate (84:85).

Tiesa, tuomet stambuliečiams dar dirigavo Dimitrios Itoudis. Gruodžio viduryje jį pakeitęs Š. Jasikevičius prikėlė „Fenerbahče“ ekipą tarsi Feniksas iš pelenų: Turkijos vicečempionai bendrai laimėjo net 10 iš 11 nuo to laiko žaistų mačų.

Nugalėtojus į priekį vedė 24 taškus sumetęs Tyleris Dorsey (3/6 dvitaškiai, 5/8 tritaškiai, 3/3 baudos). 15 taškų pridėjo Marko Guduričius, 14 – Nathanas Sestina (4/5 tritaškiai), 12 – Nigelis Hayesas-Davisas (7 atk. kam.), 9 – Nickas Calathesas (7 rez. perd.).

„Partizan“ gretose 18 taškų sukaupė Kevinas Punteris, 14 – Jamesas Nunnally, 13 – Bruno Caboclo, 11 – Jaleenas Smithas.

Šį penktadienį jie savo aikštėje lauks Miuncheno „Bayern“ vizito, o kitą, sausio 19 d., atvyks į Nemuno salą pas Kauno „Žalgirį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją