Tik rungtynių išvakarėse į Turkiją atskridusiam ir parašą ant ilgalaikės – dvejų su puse metų trukmės – sutarties suraičiusiam Šarui prie šoninės linijos talkins ilgametis jo asistentas, taip pat lietuvis Tomas Masiulis.

Prieš tai Kauno „Žalgiryje“ ir „Barcelonoje“ bendradarbiavę specialistai šią vasarą kartu stažavosi NBA komandose – Sakramento „Kings“ ir San Fransisko „Golden State Warriors“.

Primename, kad Š. Jasikevičius Stambule pakeitė per pusantrų metų nieko nelaimėjusį Dimitrį Itoudį.

Tokiu būdu treniruos jau trečią komandą, kuriai savo laiku yra atstovavęs ir kaip žaidėjas: iš pradžių jis vadovavo Kauno „Žalgiriui“, tada – „Barcai“, o dabar – ir „Fener“, su kuriuo 2011-aisiais tapo Turkijos čempionu ir taurės laimėtoju.

Tik vieną mačą iš pastarųjų septynių Eurolygoje pergalingai užbaigusi „Fenerbahče“ (6-7) turnyro lentelėje kol kas užima kuklią 12-ą poziciją.

Tai – tik trimis laipteliais aukščiau nei šiemet negandų ir traumų kamuojamas Kauno „Žalgiris“ (5-9, 15 vieta), kurį Turkijos vicečempionai savo tvirtovėje sutiks jau artėjantį trečiadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją