Dabartinis Stambulo „Fenerbahče“ strategas prisėdo ilgam ir išsamiam pokalbiui „Movistar Plus+“ televizijos laidoje „Zona Euro“.

Čia jis atvirai papasakojo apie dabartinius savo jausmus „Barcai“ ir likusį kartėlį ne tik dėl išsiskyrimo, bet ir dėl itin komplikuotų santykių su klubo vadovais.

„Kaip ir keviename dideliame klube, darbas „Barcoje“ gali būti sudėtingas. Prieš kelis mėnesius minėjau, kad buvau labai nusivylęs tuo, kaip su manimi tuos trejus metus elgėsi mano bosai. Man buvo sunku. Kartais atrodydavo, kad žiūrime į skirtingas puses. Kaip pavyzdį galime paimti Nikolos Mirotičiaus situaciją. Tai, kaip joje buvo tvarkomasi, nebuvo profesionalu“, – teigė Š. Jasikevičius.

Jis pridūrė, kad kažkas iš klubo vidaus jam nežinant nutekindavo informaciją spaudai.

„Vienas iš dalykų, kuris mane tikrai skaudino, buvo tas, kad žmonės, su kuriais dirbau, nutekindavo daugybę informacijos žiniasklaidai. Be mano žinios vykdavo slapti susitikimai ir aptarimai su žurnalistais. Ši žinia buvo labai skaudi. Tikrai nesmagu, tikrai nesmagu...“, – pripažino Šaras.

Jo teigimu, pati „Barcelona“ neparodė didelio noro pratęsti sutartį su juo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)