Prie šio mačo organizavimo prisideda ir „7bet-Lietkabelio“ klubas.

„Fenerbahče“ buvo priversta ieškoti kitos arenos dėl įtemptos politinės padėties Izraelyje. Bendru Eurolygos ir klubų nutarimu siekiant išvengti galimų grėsmių šią dvikovą nuspręsta perkelti į Lietuvą.

„Toks sprendimas buvo priimtas atsižvelgus į Turkijos ir Izraelio vyriausybių recomendacijas“, – pranešė Eurolyga.

Bilietų prekyba prasidėjo šeštadienį, o „7bet-Lietkabelio“ narystės į šias rungtynes negalios.

Bilietų kainos į renginį svyruoja nuo 33 iki 234 eurų.

Tai bus Eurolygos 19-ojo turo akistata, kurioje susirems turnyro lentelės kaimynai – „Fenerbahče“ (10-7) ir „Maccabi“ (10-7), šiuo metu lentelėje besidalinantys 6 ir 7 pozicijas.

Anot „Kalnapilio“ arenos komunikacijos atstovės Eglės Lapytės-Morkūnės, Eurolygos rungtynes Panevėžyje lėmė trišalis bendradarbiavimas.

„Iš mūsų pusės tos derybos ir atsakymas buvo labai greitas. Noriu akcentuoti, kad Eurolyga Panevėžyje yra bendradarbiavimo rezultatas tarp „Kalnapilio“, „Žalgirio“ arenų ir „Lietkabelio“ klubo.

Tai derybos nebuvo tiesioginės, pats „Fenerbahče“ neskambino mums į areną ir nepradėjome derėtis“, – kalbėjo „Kalnapilio“ arenos komunikacijos atstovė.

Pirmojo rato susitikime, vykusiame Belgrade, „Maccabi“ buvo stipresnis 78:73, tačiau tada Stambulo ekipai dar vadovavo Dimitrios Itoudis.

Įdomu, kad „Maccabi“ krepšininkai šią savaitę jau viešėjo Lietuvoje: Kaune ketvirtadienio vakarą 78:70 įveikė „Žalgirį“ (5-12).

Savo ruožtu „Fener“ vyrai į Nemuno salą užsuks vos po poros su puse savaitės, sausio 19 d.

„Fenerbahče“ vairą perėmus Šarūnui Jasikevičiui Turkijos vicečempionai kol kas skina tik pergales – laimėjo jau šešis kartus iš eilės: buvo pamokyti „Monaco“ (86:74), Ankaros „Turk Telekom“ (99:71), Kauno „Žalgiris“ (80:78), Berlyno ALBA (91:82), Stambulo „Daruššafaka“ (98:56), o ketvirtadienį buvo iškovota pergalė ir principiniame Stambulo derbyje – prieš „Anadolu Efes“ (89:84).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją