Informaciją apie tai, kad dvikova perkelta į „Kalnapilio“ areną, ketvirtadienio popietę patvirtino turnyro organizatoriai.

„Toks sprendimas buvo priimtas atsižvelgus į Turkijos ir Izraelio vyriausybių recomendacijas“, – pranešė Eurolyga.

Pirmojo rato susitikime, vykusiame Belgrade, „Maccabi“ buvo stipresnis 78:73, tačiau tada Stambulo ekipai dar vadovavo Dimitrios Itoudis.

Įdomu, kad „Maccabi“ krepšininkai šią savaitę taip pat vieši Lietuvoje, nes ketvirtadienio vakarą jų laukia mačas su Kauno „Žalgiriu“ (5-11).

Savo ruožtu „Fener“ vyrai į Nemuno salą taip pat užsuks vos po kelių savaičių, sausio 19 d.

Primename, kad „Fenerbahče“ vairą perėmus Šarūnui Jasikevičiui Turkijos vicečempionai kol kas skina tik pergales – laimėjo jau penkis kartus iš eilės: buvo pamokyti „Monaco“ (86:74), Ankaros „Turk Telekom“ (99:71), Kauno „Žalgiris“ (80:78), Berlyno ALBA (91:82) ir Stambulo „Daruššafaka“ (98:56).

Po šios pergalių serijos „Fener“ Eurolygoje rikiuojasi septintas, o Turkijos čempionate dalinasi 2-3 vietas su Izmiro „Pinar Karšiyaka“.

Nejaus tokio spaudimo kaip „Barcelonoje“

Sutartį su Stambulo „Fenerbahče“ sudaręs Šarūnas Jasikevičius pateko į sveikesnę aplinką nei tą, kuri jį supo „Barcelonos“ klube, įsitikinęs garsus Turkijos krepšinio žurnalistas Uguras Ozanas Sulakas. Jis praėjusią savaitę su Delfi pasidalino įžvalgomis ir mintimis apie tai, kas 47-erių lietuvio laukia didžiausiame šalies klube.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)