Šis tuo metu kaip tik buvo sulaukęs klausimo apie įspūdingą šiųmetinę N. Hayeso-Daviso formą ir geriausią karjeroje demonstruojamą jo krepšinį.

„Atsargiai, daug nešnekėkime, jis klauso viską (šypsosi). Manau, kad svarbiausia yra patirtis. Jis tikrai surado savo vietą, savo poziciją, kur gali išnaudoti daug savo pranašumų, todėl ir žaidžia solidžiai. Patirtis ateina su laiku, o žaidėjams reikia to laiko susitūpėti ir ypač tokiose negailestingoje Eurolygoje“, – ilgamečio auklėtinio brandą įžvelgė Š. Jasikevičius.

Jis Nigelį yra matęs jau trijose skirtingose aplinkose: pirmą kartą susitiko Kaune (2020-2021 m.), pažintį pratęsė Barselonoje (2021-2022 m), o nuo gruodžio vidurio kartu darbuojasi ir Stambule. Beje, Turkijos megapolyje Šaras nutūpė likus porai dienų iki 29-ojo N. Hayeso-Daviso gimtadienio, taigi galima sakyti, kad tapo amerikiečiui savotiška dovana-siurprizu.

Bet ir pats puolėjas taip pat neliko skolingas ir atsidėkojo puikiai pažįstamam strategui solidžiu žaidimu, kuris per tą dar nepilną pirmąjį mėnesį virto aštuoniomis „Fenerbahče“ pergalėmis iš devynių galimų.

Nors Š. Jasikevičius Stambule išvydo ir daugiau anksčiau matytų žaidėjų – Nicką Calathesą bei Sertačą Šanlį, būtent buvęs žalgirietis kol kas yra patikimiausias jo ginklas.

Žinia apie rungtynes Panevėžyje sunervino

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)