„Tai pirmas kartas, kai aš palieku Jungtines Amerikos Valstijas, tad šiek tiek jaudinausi, – sakė 26-erių krepšininkas atvykęs į savo naujus namus, – tačiau išgirdau labai daug teigiamų atsiliepimų apie Belgradą, tad tas jaudulys greit pavirto į džiaugsmą. Girdėjau apie klubą, kad tai viena geriausių vietų tobulėti ir dirbti su puikiu treneriu, tad džiaugiuosi savo sprendimu.

Nuo 2017-ų metų P.J. Dozieras sužaidė 136 NBA rungtynes, kurių metu atstovavo Oklahomos „Thunder“, Boston „Celtics“, Denverio „Nuggets“ ir Sakramento „Kings“ ekipoms. Gynėjas vieną sezoną rungtyniavo kartu su Domantu Saboniu.

Geriausią savo pasirodymą gynėjas iš JAV surengė 2020-2021 metų sezone su Denverio „Nuggets“, kai vidutiniškai rinko po 7,7 taško ir atkovojo po 3,6 kamuolio.

Per šią vasarą Belgrado „Partizan“ gretas sustiprino lenkas Mateuszas Ponitka ir Ognjenas Jaramazas. Iš NBA į Eurolygą persikėlė Jabari Parkeris ir Kemba Walkeris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją