Odedo Katašo auklėtiniai rungtynes perlaužė antrame kėlinyje, kai rezultatas dar laikėsi pusiausvyroje. Ketvirčio viduryje Valensijos krepšininkai pirmavo 30:29, tačiau „Maccabi“ galingu spurtu (17:4) atsiplėšė nuo varžovų ir į ilgąją pertrauką žengė su 10 taškų persvara.


Alexo Mumbru auklėtiniai trečiame ir ketvirtame kėlinyje surengė trumpus savo spurtus ir buvo skirtumą sumažinę iki 7 taškų, tačiau „Maccabi“ kiekvienąkart rasdavo greitą atsakymą.

Rezultatyviausias nugalėtojų gretose buvo įprastas komandos lyderis Wade'as Baldwinas IV. Amerikietis per 28 minutes pelnė 17 taškų (3/7 dvit., 1/4 trit., 8/9 baud. met.), atkovojo 4 kamuolius, išdalino 4 rezultatyvius perdavimus, 4 kartus apšvarino varžovus ir padarė 3 klaidas (23 naudingumo balai).

Lygiai toks pat naudingas (23 naud. bal.) – buvęs žalgirietis Joshas Nebo, kuris per 27 minutes pelnė 15 taškų (7/9 dvit., 1/1 baud.), atkovojo 9 kamuolius ir įspūdingai nupūtė 2 varžovų metimus.


„Valencia“ pusėje asmeniškai rezultatyviausias sezono rungtynes sužaidė Kassiusas Robertsonas. Jamaikietis pelnė 13 taškų (3/5 dvit., 2/4 trit., 1/1 baud.), atkovojo 3 kamuolius ir užfiksavo 13 naudingumo balų. 15 taškų (2/6 dvit., 2/5 trit., 5/8 baud.) ir 5 atkovotus kamuolius pridėjo Semi Ojelye.

Naudingiausias vis dėlto buvo aukštaūgis Damienas Inglisas. Prancūzas pelnė 12 taškų (5/7 dvit., 0/3 trit., 2/2 baud.) ir atkovojo 9 kamuolius (14 naud. bal.).

Ši Ispanijos klubo nesėkmė duoda šansą „Žalgiriui“ pavyti juos turnyro lentelėje ir pagerinti savo menkus šansus patekti į įkrintamąsias varžybas.

Tel Avivo ekipa po šių rungtynių įsitvirtino 7-oje pozicijoje ir susikūrė sau šansą kilti dar aukščiau, o gal net pakovoti dėl namų arenos pranašumo atkrintamosiose varžybose.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją