Įnirtingose rungtynėse uostamiestyje nedaug trūko ir iki trečio pratęsimo, kai antrojo pabaigoje tritaškį smeigęs Lukas Lekavičius išlygino rezultatą. Tačiau Mindaugas Girdžiūnas išprovokavo jaunojo Nedo Montvilos pražangą ir realizavo abi baudas, o lemiamas to paties L. Lekavičiaus tolimas šūvis buvo kiek per trumpas.

Tokiu būdu nutrūko puspenkto mėnesio trukusi kauniečių 14-os iš eilės pergalių vietiniame fronte serija ir jau iki aštuonių paeiliui prasitęsė klaipėdiečių laimėjimų atkarpa.

Žalgiriečiai, kurie ir taip vertėsi be traumuotų Tomo Dimšos, Karolio Lukošiūno bei Arno Butkevičiaus, mačą užbaigė net be penkių išsibaudavusių žaidėjų – Keenano Evanso, Dovydo Giedraičio, Rolando Šmito, Lauryno Biručio (visi keturi pasirodė starto penkete) ir Edmondo Sumnerio.

Nepaisant nemalonaus pralaimėjimo, žaliai-balti ir toliau tvirtai kontroliuoja padėtį turnyro lentelės viršuje, kur dviem pergalėmis lenkia Vilniaus „Rytą“, prieš kurį dar turi ir tarpusavio pranašumą (3-0).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją