Graikijos grandai iki šios nesėkmės demonstravo neįtikėtiną formą – laimėjo 15 rungtynių iš eilės visuose turnyruose, o 6 iš tų pergalių pasiektos būtent Eurolygoje. Stambulo klubas po šios pergalės susilygino su paskutinę vietą įkrintamosiose – 10-tą poziciją užimančia Belgrado „Partizan“ ekipa. Tiesa, tiek pat pergalių (13) turi „Valencia“ ir Miuncheno „Bayern“ komandos.

Turkijos grandus pergalės link vedė amerikietis įžaidėjas Shane‘as Larkinas – 15 taškų, 6 rezultatyvūs perdavimai ir 15 naudingumo balų. Pagal pastarąją statistiką komandoje pirmavo Elijah Bryantas, kuris pelnė 10 taškų, atkovojo 4 kamuolius ir išdalino 2 rezultatyvius perdavimus (17 naud. bal.)

Pralaimėtojų gretose rezultatyviausias buvo aukštaūgis Alecas Petersas – 19 taškų. Niekaip Graikijoje neįsitvirtinantis Ignas Brazdeikis antradienį taip pat neįsivažiavo. Lietuvos rinktinės gynėjas per vos 4 minutes nepelnė nė taško (0/3 met.) ir užfiksavo -5 naudingumo balus.

Anadolu Efes“: Shane`as Larkinas 15, Willas Clyburnas 14, Derekas Willisas 13, Rodrigue`as Beaubois 11.

„Olympiakos“: Alecas Petersas 19, Moustapha Fallas 14, Kostas Papanikolaou 12, Isaiah Canaanas 11.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją