Pergalingu tapo sėkmingas R. J. Cole'o prasiveržimas, po kurio svečių atsakui liko mažiau nei 3 sekundės.

Po net dviejų paeiliui minutės pertraukėlių tiek iš „Ryto“, tiek ir iš „Promitheas“ pusės Justinas Gorhamas blokavo Jaime Echenique bandymą sumedžioti du taškus iš po krepšio ir neleido veiksmo perkelti į pratęsimą.

Po skaudaus pralaimėjimo Graikijos atstovams susitaikyti su tokia mačo baigtimi sekėsi sunkiai.

Portalas Sdna.gr rašo, kad Patrų klubas ketina kreiptis į FIBA su skundu, nes mano, kad „Ryto“ trenerių štabas perklausė paskutinę jų minutės pertraukėlę pasileidęs TV transliaciją per mobilųjį telefoną ir žinojo, koks derinys bus žaidžiamas.

Savo ruožtu šeimininkų treneris Giedrius Žibėnas spaudos konferencijoje teigė, kad oponentų sumanymas tiesiog buvo nuspėtas.

„Pagrindinis rūpestis buvo numatyti, kaip išsidėstys varžovai. Žinojome, kad jie turi specialų derinį tokiai situacijai – asistentai buvo puikiai padirbėję. Atspėjome varžovų veiksmus“, – sakė strategas.

Nugalėtojus į priekį vedė R. J. Cole'as ir Margiris Normantas, sumetę po 16 taškų. Gytis Masiulis pridėjo 12, Gytis Radzevičius – 10, o Martynas Echodas – 9 taškus.

Priešpaskutiniame reguliaraus sezono ture vilniečiai gruodžio 12 dieną aplankys autsaiderę čekų „Opavą“ (0-4).

Pasirodymą FIBA Čempionų lygoje pratęs trys grupės komandos, bet tik pirmoji išvengs papildomo atrankos etapo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją