Ketvirtadienį H. Rodlis padėkojo už darbą NBA žaidėjui I. Bongai ir patvirtino galutinį dvyliktuką, su kuriuo rugpjūčio 31 – rugsėjo 15 dienomis Kinijoje grumsis planetos pirmenybėse.

Vašingtono „Wizards“ klubui priklausantis 19-metis I. Bonga trečiadienį dar buvo registruotas kontrolinėms rungtynėms su Australija, kurias Vokietijos nacionalinė ekipa laimėjo 74:64.

Tokiu būdu dėl traumos draugiškas rungtynes su Japonija ir Australija praleidęs Maodo Lo įtrauktas į galutinę vokiečių rinktinės sudėtį.

Vokietijos rinktinės dvyliktukas: Maodo Lo, Nielsas Giffey, Johannesas Voigtmannas, Ismetas Akpinaras, Danielis Theisas, Robinas Benzingas, Dennisas Schroderis, Paulis Zipseris, Danilo Barthelis, Maximilianas Kleberis, Johannesas Thiemannas ir Andreas Obstas.


Pasaulio čempionato G grupėje Vokietija žais su Dominikos Respublika, Jordanija ir Prancūzija. Dvi geriausios grupės komandos antrame etape žais su dviem geriausiomis H grupės komandomis, kur žais Lietuva, Senegalas, Kanada ir Australija.
FIBA  2019: pasaulio krepšinio čempionato grupės

FIBA  2019: H grupės rungtynių tvarkaraštis

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)