„Rusijos rinktinės įžaidėjas A. Švedas dėl kairės pėdos traumos praleis FIBA 2019 turnyrą, kuris vyks rugpjūčio 31 – rugsėjo 15 dienomis vyks Kinijoje.

Per artimiausias 4 savaites krepšininkas atliks reabilitaciją pagal individualią programą. A. Švedas aplankė komandos draugus, palinkėjo sėkmės rinktinei Kinijoje“, – teigia Rusijos krepšinio federacija.

„Negalėjau net pagalvoti, kad praleisiu pasaulio čempionatą. Vasarą dirbau pagal individualų planą. Turėjau bėdų su čiurna, tačiau pasveikau ir tikėjausi, kad prieš prisidedant prie rinktinės viskas susitvarkys. Deja, fizinis testas parodė, kad taip nėra – gydytojai neleidžia man dar treniruotis. Tuoj pat paskambinau treneriui S. Bazarevičiui. Suprantu, kad rinktinė daug tikėjosi iš manęs“, – komentavo A. Švedas.

Su A. Švedu Rusijos rinktinė puoselėjo ambicingus planus, tačiau dabar juos teks gerokai pakoreguoti. Tiesa, ir be savo žvaigždės Sergejaus Bazarevičiaus auklėtiniai žaidžia pagirtinai – laimėjo pastaruosius tris kontrolinius mačus ir turnyrą Veronoje.

Rusija pasaulio čempionato B grupėje žais su Argentina, Korėja ir Nigerija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)