Po trečiadienio rungtynių spaudos konferencijoje 44-erių specialisto buvo pasiteirauta, ar jis dirbs komandoje ir toliau.

Ne iš karto sureagavęs į klausimą, A. Sekuličius dar pasitikslino, ar jis buvo adresuotas būtent jam, ir prašė prisistatyti klausiantį žurnalistą iš Ispanijos.

„Mums pirma reikia išanalizuoti šį čempionatą, ir tada priimsime sprendimus“, – galiausiai atsakė nuo 2020 metų tėvynės rinktinei vadovaujantis treneris.

Komentuodamas saviškių pralaimėjimą, A. Sekuličius pažymėjo, jog, jo nuomone, lemiama buvo ne dvikovos pabaiga, o pirmoji pusė, kai lenkai nutolo 23 taškų skirtumu.

„Lenkai žaidė velniškas rungtynes, ypač pirmoje pusėje: kovojo, mėtė tritaškius, susikrovė didelę persvarą. Mūsų puolimas ir gynyba veikė blogai, bet trečiame kėlinyje atidavėme viską, susigrąžinome pranašumą. Tada padarėme esminių klaidų, lenkai pataikė svarbių metimų... Bet rungtynes pralaimėjome pirmoje jų pusėje“, – kalbėjo slovėnas, kurio auklėtiniai pernai Tokijo olimpinėse žaidynėse taip pat liko be medalio, užėmę ketvirtą vietą.

Traukti čempionus iš bedugnės trečiadienį mėgino Vlatko Čančaras – 21 tašką pelnęs puolėjas buvo rezultatyviausias savo ekipos gretose.

„Pradžioje mums trūko energijos ir susikaupimo ginantis, dar susižeidė Luka. Atrodo, jis visas buvo sutrankytas, bet mano akyse Luka – tikras karys.

Paskui jau buvo sunku vaikytis patyrusią Lenkijos komandą. Jie atėmė iš mūsų greitą žaidimą, o pabaigoje virė artima kova. Žinojome, kad tai nebus lengvas čempionatas, lenkai nuo pirmų minučių žaidė puikiai, bet mes patys kalti, kad leidome jiems tai daryti“, – mačą apžvelgė Denverio „Nuggets“ (NBA) atstovas.

Slovėnijai ketvirtadienį nepadėjo traumuotas Zoranas Dragičius, o Mike‘as Tobey žaidė taip nespėjęs iki galo pasveikti.

Lenkija pusfinalyje galynėsis su Prancūzija, kuri pirmame trečiadienio ketvirtfinalyje po pratęsimo 93:85 išsikapstė prieš Italiją.

Kitą pusfinalio porą sudarys Ispanija ir šeimininkė Vokietija. Kovos dėl vietos finale vyks penktadienį.

Primename, kad aštuntfinalyje slovėnai 88:72 pranoko belgus, o lenkai 94:86 eliminavo ukrainiečius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)