Lietuvos rinktinės puolėjas iš karto informavo LKF atstovus, kad nerado savo viešbučio kambaryje paliktų pinigų. Mūsų šalies delegacijos nariai kreipėsi į policiją, ši pradėjo tyrimą dėl vagystės.

Federacijos teigimu, kiti Lietuvos delegacijos nariai nuostolių nepatyrė – nuo ilgapirščių nukentėjo vien tik D. Motiejūnas.

Europos čempionato rinktinės ir FIBA delegacija yra įsikūrę „Hilton“ viešbutyje ant Viduržiemio jūros kranto, kuris yra vienas iš prabangiausių Tel Avive.

Anot Izraelio žurnalisto Davido Picko, vagys apšvarino ir kitų rinktinių delegacijų kambarius, dingo pinigai, kredito kortelės, laikrodžiai. D. Motiejūnas neteko 6 tūkst. eurų.

D. Motiejūnui pastarąsias savaites „nuotykių“ netrūksta. Primename, kad prieš pat Europos čempionatą aukštaūgis buvo užstrigęs audros purtomame Hjustone ir į pirmąsias rungtynes atvyko tik likus kelioms valandoms iki mačo su Gruzijos rinktine.

Trečiadienis Lietuvos rinktinei Tel Avive yra paskutinė Europos čempionato grupių varžybų diena. 14.45 val. lietuviai žais paskutines grupės rungtynes su Vokietija.

Vėliau Lietuvos rinktinė persikels į didžiausią Turkijos miestą Stambulą, kur šeštadienį žais aštuntfinalio etapo rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)