Žvaigždžių pilną sudėtį Eurobasket 2022 turnyre subūrusi Kroatijos rinktinė iškrito jau aštuntfinalyje, kai 86:94 neatsilaikė prieš Suomijos komandą ir Lauri Markkaneną, sukračiusį net 43 taškus.

Galutinėje rikiuotėje Damiro Mulaomerovičiaus auklėtiniai, tarp kurių netrūko nei NBA žaidėjų (Bojanas Bogdanovičius, Ivica Zubacas, Dario Šaričius), nei garsių Eurolygos vardų (Krunoslavas Simonas, Mario Hezonja), tenkinosi kuklia 11-a vieta.

Praėjus parai po nesėkmingo šalies rinktinės pasirodymo apie atsistatydinimą pranešė Kroatijos krepšinio federacijos prezidentas Stojanas Vrankovičius, ėjęs šias pareigas nuo 2016-ųjų.

Jis atsiprašė fanų ir pareiškė, kad nemato būdų, kaip pataisyti padėtį.

Primename, kad kroatai C grupėje finišavo treti, į priekį praleidę Graikijos ir Ukrainos vyrus, bet aplenkę Italijos kariauną, kuri vėliau sensacingai išmetė serbus ir žengė į ketvirtfinalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją