Antradienį nacionalinės komandos vairininkas Krepšinis.lt sakė lauksiantis kitą savaitę numatyto susitikimo su LKF vadovybe.

Bet M. Špokas tvirtina, kad apie D. Adomaičio pasitraukimą dabar nėra nė kalbos – esą susirinkime jau bus sprendžiami tolesni klausimai, susiję su Lietuvos rinktinės dalyvavimu pirmą kartą vyksiančiose pasaulio čempionato atrankos varžybose.

„O kodėl jis (D. Adomaitis – Krepšinis.lt) turėtų nelikti?“ – klausimu į klausimą atsakė vienas LKF vadovų.

Anot jo, 43-ejų specialisto ir visos rinktinės pasirodymą Tel Avive ir Stambule vertins lapkritį posėdžiausiantis LKF vykdomasis komitetas, kuriam savo analizę pateiks Šarūno Sakalausko vadovaujama federacijos meistriškumo komisija.

„Mano asmenine nuomone, rinktinė gražiai sužaidė grupės varžybose, tik vienos rungtynės aštuntfinalyje nepasisekė. Bet tai – sportas. Taip pat ir kroatams, ir prancūzams atsitiko. Leiskite treneriui dirbti. Be to, mes nebeturime visų metų iki kito turnyro galvojimams. Ant nosies – atranka. Nepasiseks bent vienam etape, ir tavęs daugiau jau niekur nebebus“, – dėstė M. Špokas.

Pasaulio čempionato atrankos varžybas lietuviai pradės lapkričio 23 d. maču su Kosovu. C grupėje taip pat rungtyniaus Lenkija ir Vengrija, į kitą kvalifikacijos etapą pateks trys komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (292)