Apie užbaigtas derybas paskelbė pats klubas.

2013 metais M. Kalnietis su Krasnodaro ekipa tapo Europos taurės varžybų nugalėtoju. Tuo metu klubui vadovavęs lietuvis Ginas Rutkauskas praėjusią savaitę grįžo į viceprezidento pareigas.

„Izvestia“ cituoja neįvardijamą šaltinį, kurio teigimu, būtent sandoris su M. Kalniečiu įvyko būtent G. Rutkausko iniciatyva.

„Lokomotiv“ ateinantį Europos taurės turnyro sezoną pradės B grupėje kartu su Vilniaus „Rytu“. Nurodymus komandai dalins buvęs Jono Mačiulio treneris Atėnų AEK (Graikija) klube Luca Banchi.

Praėjusį sezoną M. Kalnietis praleido Vilerbano ASVEL gretose ir tapo Prancūzijos čempionu. Europos taurės turnyre jo statistikos vidurkiai siekė 10,2 taško ir 5,7 rezultatyvaus perdavimo.

Anksčiau skelbta, kad sutartį lietuviui siūlo ir Stambulo „Galatasaray“ (Turkija), tačiau gynėjas pirmenybę teikia pažįstamam klubui.

Lietuvos rinktinėje, su kuria M. Kalnietis ruošiasi pasaulio čempionatui, dabar lieka tik vienas žaidėjas, dar nežinantis, kur teks rungtyniauti kitame sezone. Tai – „Nanterre 92“ ekipai Prancūzijoje atstovavęs gynėjas Adas Juškevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)