Europos čempionato šeimininkus jų pačių sirgalių akivaizdoje lietuviai trečiame kėlinyje nokautavo 33:14, o akistatą laimėjo rezultatu 88:73.

Vidurio puolėjas Artūras Gudaitis neslėpė, jog per pertrauką pokalbis rūbinėje buvo ne iš maloniųjų.

„Treneris buvo piktas ir akcentavo trečio kėlinio pradžią. Manau, pirmą kartą per 11 rungtynių šiais metais mums pavyko sužaisti ją puikiai. O tai, kad iššvaistėme antrame kėlinyje turėtą persvarą, yra bėda, kurią reikia taisyti“, – sakė aukštaūgis.

24-erių rinktinės debiutantas pats prie pergalės pridėjo 16 taškų. Lyginant su pirmomis čempionato rungtynėmis, kuriose klaipėdietis buvo kaip nesavas ir tepelnė 2 taškus, kontrastas – didelis.

„Normalu, žmogiška, kad pirmą kartą išėjus į aikštę jaudinausi. Šįkart jaudulio buvo mažiau. Turėjome išlieti ant varžovo vidinį pyktį, tai ir padarėme“, – kalbėjo A. Gudaitis.

Tiesa, jo žodžiais, daug svarbiau tai, kaip seksis tvarkytis su jauduliu ir varžovų pasipriešinimu sekmadienį, kuomet laukia mačas su Italija.

„Manau, tai bus svarbiausios rungtynės grupėje. Jei ne svarbiausios, tai vienos svarbiausių. Žiūrėsime, kaip atrodysime tada“, – neskubėjo džiūgauti krepšininkas.

Dvikova tarp lietuvių ir italų vyks sekmadienį, nuo 18.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)