Tai, kad jūsų vyras yra užmezgęs romaną, nebūtinai turi reikšti, kad jis jums nebepasiekiamas. Geriausias būdas jį susigrąžinti – parodyti jam, dėl ko jam verta likti namuose ir jūsų glėbyje. Štai keli patarimai, kuriuos siūlo Ezinearticles.com.

Suteikite jam priežastį, dėl ko jam turėtų būti gera likti namuose
Jei norite, kad jūsų vyras liktų namuose, o nepabėgtų paskui kitos moters sijoną – suteikite jam svarbią priežastį, kodėl jis turėtų likti su jumis. Neišsisukinėkite ir pasiūlykite jam tai, ko jis tiesiog negalės atsisakyti. Tokio pasiūlymo priežastis – išpildyti jo poreikius. Galvokite šiuo atveju ne apie save, o apie vyro troškimus.

Pamaloninkite jo ego

Vyrams patinka, kai jie yra gerbiami ir netgi garbinami. Leiskite jam žinoti, dėl ko jūs juo didžiuojatės ir kuo jis jums patinka. Taip pamaloninsite jo ego ir parodysite, koks jis jums yra ypatingas. Kita moteris jo gyvenime greičiausiai būtent taip ir elgiasi, tad jums reikėtų pasistengti dar labiau.

Pakeiskite savo elgesį

Jūs tikriausiai giliai širdyje nutuokiate, kas galėjo jūsų mylimąjį pastūmėti į kitos moters rankas. Viena dažniausių priežasčių, kodėl vyrai pradeda ieškoti kitos moters dėmesio – žmonos priekaištai ir nuolatinis priekabiavimas. Nors jums gali atrodyti, kad paprasčiausiai sakote vyrui, ką jis turėtų daryti, nė nesistengdama kivirčytis, rezultatas gali būti priešingas, nei tikitės. Jei mažiau iš jo reikalausite, jis gali grįžti pas jus ir duoti jums daugiau, nei tikitės.

Būkite aistringesnė

Šis patarimas šiuo gyvenimo periodu gali būti sunkiai įgyvendinimas. Tai jūsų apsisprendimas – ar leisti jam miegoti vienoje lovoje su jumis, ar palikti jį ant sofos, tačiau bet kuriuo atveju įberkite į jūsų seksualinį gyvenimą šiek tiek prieskonių. Jei jis nebūtų jūsų mylėjęs, nebūtų jūsų vedęs. Kad ir dėl kokių priežasčių jūsų vyras šilumos ieško kitur – pasistenkite, kad tai neturėtų nieko bendra su lovos reikalais. Jei tai ir buvo tikroji priežastis – pasistenkite, kad jos nebeliktų ir nebandykite jo prie savęs pririšti trumpa virve.