Saulės nutvieksti medžiai ir laukai, nugelsvėję ir nurausvėję lapai, vandens ir dangaus atspindžiai sukuria nepakartojamus vaizdus, kuriuos norisi įamžinti fotoaparato blykstėmis.

Pasidžiaukime paskutinėmis savaitėmis, kuomet sielą dar šildys nuostabūs rudens peizažai.

Dažniau išeikime į parkus ir skverus, pažintinius takus miškuose, pasivažinėkime dviračiu, susiruoškime grybauti ar tiesiog sustabdykime akimirkas, grožėdamiesi rudeniškais kūriniais pro savo kambarių langus.

Dar savaitė, kita, trečia ir ruduo iškeliaus, auksinės spalvos užleis vietą baltiems žiemos tonams.

Tačiau spindintis rugsėjo ir spalio grožis atmintyje pasiliks, o vėliau prisiminimus sužadins fotografijos.

Rudens vaizdai užfiksuoti Zapyškio apylinkėse (Kauno r.), Anykščiuose, ties Kauno ir Kauno rajono riba esančioje Rokų atodangoje, Priekulės Vingio parke, šalia Priekulės kabančio pėsčiųjų tilto per Miniją, Biržuose, Kirkilų apžvalgos bokšto teritorijoje su karstiniais ežerėliais (Biržų r.), Kupiškio ir Rokiškio rajonuose besidriekiančiame Notigalės telmologiniame draustinyje, kitose vietovėse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją