Kartu su dokumentiniu filmu „Mažoji Lietuva” patirkite sienos srities esmę, kur kultūrinis sujungimas yra gyvenimo būdas, ir tradicijos įsiplaukia įvairių istorinių ir politinių pasakojimų foną. Per naujų vietinių gyventojų prizmę mes keliaujame per Lietuvos Mažosios istorijos sudėtingą tapybą, kur praėjimas garsėja per dabartį.


Pagrindiniai veikėjai yra šiandieninės kultūros sankryžos gyventojai, priimantys signalus iš skirtingų pusių, kurie formuoja jų perspektyvas įvairiais būdais. Kiekvienas asmuo turi savo unikalų pasakojimą, ir filmas atskleidžia kai kurias sienos kultūros aspektus.

Gilinkitės į gausų kultūrinio tapatumo ir priklausomybės paveikslą, kai šis įtaigus dokumentinis filmas atskleidžia Lietuvos Mažosios kultūrinio kraštovaizdžio subtilius sluoksnius. 

Kviečiame Delfi Plius prenumeratorius susipažinti su Mažąja Lietuva dokumentiniame filme.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)