Atvykus į prie pat ežero stovintį pastatą, kieme iš karto pasitinka besišypsantys Audra ir Matthew bei jų šuo. Prisėdus terasoje su nuostabiu vaizdu, moteris pradeda pasakoti, kaip taip susiklostė gyvenimas, kurį dabar kuria su amerikiečiu Palūšėje.

„Visada žinojau, kad mano vyras bus žmogus, į kurį bumbtelėsiu atsitiktinai. 1996 metais atsidūriau JAV, kur kelerius metus dirbau, keliavau. Tikslas buvo mokytis masažo paslapčių Kalifornijoje. Prieš ten išvykstant, buvau tokiame šamanų suėjime, kur draugė padovanojo pakabuką ir paprašė šamanės, kad jį palaimintų. Ši priėjo, pasižiūrėjo man į akis bei pasakė, jog už kampo manęs kai kas laukia.

Kitą rytą išskridau į Kaliforniją, ėjau gatve, bandžiau iš kur nors sužinoti, kaip man pasiekti masažo mokyklą. Žmonių aplink nėra, karšta. Žiūriu, stovi automobilis, galvoju, paklausiu to vyro, kuris restorane kilnojo dėžes. Atėjau, o jis pasakė, kad, jei palauksiu, mane nuveš. Kaip tą kartą nuvežė, taip iki šiol veža“, – šypsodamasi prisimena A. Avižaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)