Vilniaus gyventojai gali džiaugtis, kad pačiame mieste ir aplink jį yra nemažai nemokamų paplūdimių, kuriuose galima mėgautis vasariškais orais – jau anksčiau sudarėme 17 vietų sąrašą, iš kurio tikrai išsirinksite bent vieną patinkantį paplūdimį.

Vis dėlto dairantis, kur būtų galima atsigaivinti, prie pasiūlymų iškrenta ir keli mokami paplūdimiai – dažniausiai tai yra teritorijos, priklausančios viešbučiams. Už laiką tokiame paplūdimyje, kas matoma internetiniuose puslapiuose, Vilniaus apylinkėse gali tekti susimokėti nuo 7 iki 35 eurų.

Apėmus smalsumui, kuo skiriasi mokamas paplūdimys nuo nemokamo, nutariau padaryti eksperimentą ir pati išbandyti abi vietas. Turbūt logiška, kad mokamam paplūdimiui užsikėliau gana aukštus lūkesčius, bet jie, deja, labai greitai subliuško, o įvertinimas galvoje su kiekviena minute vis labiau prastėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)