Ši reklaminė akcija, skirta būsimam filmui „Barbie“, suteikia gerbėjams galimybę apsilankyti ryškiai rožiniuose šios lėlės namuose, kur šeimininkauja jos vaikinas Kenas, rašo „Euronews“.

„Mes visi turime svajonių, tačiau Barbei pasisekė, kad jų turi pilną namą, – pranešime spaudai sakė „Kenas“. – Tačiau dabar atėjo mano eilė ir negaliu sulaukti, kada galėsiu priimti svečius šiame unikaliame, drįsčiau sakyti, unikaliame Keno būste.“

Barbės namai Malibu

Kaip išsinuomoti Barbės svajonių namą?

Nuo liepos 17 dienos pageidavimą rezervuoti Keno kambarį Barbės svajonių namuose gerbėjai gali išreikšti čia.

Gerbėjams bus prieinamos tik dvi atskiros viešnagės vienai nakčiai ne daugiau kaip dviem svečiams. Atrinkti laimėtojai liepos 21 ir 22 dienomis galės nemokamai apsistoti rožinėje viloje Malibu. Tiesa, į šį pasiūlymą neįtraukti skrydžiai į Malibu ir atgal.

„Airbnb“ nurodo, kad nuoma nieko nekainuoja, „nes Kenas neišsiaiškino, kaip apskaičiuoti Barbės svajonių namo Malibu kainą“, pranešime spaudai teigė svetainės atstovas.

„Juk, galiausiai, Keną domina paplūdimys, o ne matematika!“

Barbės namai Malibu

Namuose įrengta šokių aikštelė, yra baras ir grilis, taip pat baseinas, riedučių trasa ir treniruoklių salė.

Durininkas padės svečiams įsikurti ir pasirūpinti maistu.

„Viešnagės metu turėsite galimybę pagyventi tarp itin ryškių spalvų“, – žadėjo „Kenas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją