Sekina karštis ir drėgmė

„Jaučiuosi kaip saunoj“, – ištarė vienas bendrakeleivis, kai po 12 valandų skrydžio iš Stambulo išėjome parūkyti Manilos oro uosto prieigose. Išties, kvėpuoti buvo velniškai sunku, jaučiausi lyg žuvis, išmesta į krantą. 

Tiesa, vėliau atėjo palengvėjimas. Kasdien nušniokšdavo liūtys, po kurių oras tapdavo kur kas gaivesnis. Temperatūra siekė 30-32 laipsinius. Vis dėlto karštis ir drėgmė jautėsi.

Kol nuo viešbučio nukulniuodavau iki prekybos centro, kuris vos už 300 metrų, grįždavau šlaputėlis – prakaitas liejosi upeliais. O neretai ir upėmis. Kita vertus, man tai išėjo į naudą, nes per dvi savaites numečiau penkis kilogramus. 

Masažai – vos už 12 eurų

Vaikščioti Manilos gatvėmis buvo nelengva ne tik dėl klimato ir didžiulio oro užterštumo. Mūsų viešbutis įsikūręs šalia Raudonųjų žibintų kvartalo. Vos išeini į gatvę, iškart prisistato merginos, kurios siūlo masažą. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją