Prisimindama užgimusią idėją keliauti į Sokotrą, Diana sako, kad viskas vyko netikėtai – šią vietovę ji atsitiktinai pamatė socialiniuose tinkluose. Moters dėmesį iš karto patraukė gamtos vaizdai, kurie pasirodė unikalūs ir nepaprasti.

„Kelis kartus užsiminiau vyrui, kad vertėtų bandyti ten nuvykti. Po mėnesio gavau neįtikėtiną staigmeną – jis ne tik pasirūpino bilietais, bet ir suplanavo 8 dienų turą. Pats bilietų pirkimo procesas buvo gana sudėtingas bei neįprastas, nes visas bendravimas vyko per „WhatsApp“ programėlę.

Už lėktuvo bilietus pinigus reikėjo tiesiogiai pervesti į Jungtiniuose Arabų Emyratuose esančios įmonės banko sąskaitą, mat į šią salą vykdomi tik užsakomieji skrydžiai, o bilietus galima įsigyti tik per šitą įmonę. Mokėjome apie 840 JAV dolerių (apie 775 eurus) žmogui.

Už patį turą reikėjo mokėti atskirai – apie 1,4 tūkst. JAV dolerių žmogui (beveik 1,3 tūkst. eurų). Visas bendravimas su agentūrą taip pat vyko per programėlę, kas sukėlė tam tikrų abejonių, nebuvo pasitikėjimo“, – pasakoja D. Pulkovska.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)