Tačiau ši kelionė nėra pigus malonumas. Kruizas, kuris 2023 metų sausį prasidės nuo Sidnėjaus, vienam asmeniui kainuoja nuo 104 tūkst. Australijos dolerių (62,4 tūkst. eurų), o imant geriausias kajutes, kaina pakyla iki 388 tūkst. Australijos dolerių (232,8 tūkst. eurų).

„Toks triumfas rodo stiprią paklausą, kurią regime šioje rinkoje, ypač tarp pasiturinčių, rafinuotų keliautojų“, – sakė „Silversea“ prezidentas ir generalinis direktorius Roberto Martinoli, praneša traveller.com.au.

Sausio 10 dieną iš Sidnėjaus išplauksiantis kruizinis laivas „Silver Shadow“ stabtelės 66 stotelėse Ramiojo vandenyno regione, Azijoje, Pietų Amerikoje ir Karibų jūros regione. Jūroje praleidęs beveik 20 savaičių, jis galiausiai prisišvartuos Fort Loderdeilyje, Floridoje.

Laineris, kuriuo plauks 388 keleiviai ir 302 įgulos nariai, yra pakankamai mažas, kad pasiekęs Braziliją, praplauktų Amazonės upe – tai bus pirmas kartas, kai tą darys šios kruizų bendrovės laivas.

Kruizo tematika bus susijusi su menais ir kiekvieno sustojimo metu bus akcentuojama vietos muzika, dailė, teatras bei šokių tradicijos.

Tai nėra pirmasis kruizas aplink pasaulį, iššluotas per vieną dieną.

2021 metų vasarį buvo išgraibstyti ir 38 tūkst. svarų (44,46 tūkst. eurų) kainuojantys bilietai į šešis mėnesius trunkančią kelionę.

180 dienų trukmės kruizas, kurį siūlo „Oceania Cruises“ laineriu „Insignia“, taip pat prasidės 2023 metais ir aplankys 96 vietas 33 šalyse, penkiuose žemynuose.

Visos 684 miegamosios vietos buvo išpirktos vos per kelias valandas, nurodė įmonė, pridurdama, kad kai kurie svečiai net panoro primokėti už papildomas dienas – tokia pratęsta kelionė truks 218 dienų.

Šis laineris 2023 metų sausio 15 dieną išplauks iš Kalifornijos San Fransisko miesto ir grįš po šešių mėnesių – liepos 13-ąją.

Šio kruizo metu bus sustojama Centrinėje ir Pietų Amerikoje, Antarktikoje, Afrikoje, Artimuosiuose Rytuose ir Azijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)