Taigi, už keturias dienas palikau 800 dolerių. Į tą mokestį, žinokite, niekas neįsiskaičiuoja – tai yra tiesiog pinigai už buvimą šalyje. Už kitas paslaugas privalai mokėti papildomai. Tas absurdiškas mokestis lėmė, kad Butano kelionė kol kas yra mano brangiausia kelionė gyvenime. Tai negi dabar būti dėl to patenkintam?

Bet juk tą skaičių žinojai ir prieš kelionę, sutikai su juo, tai ko čia dabar pyksti, galėtumėte pasakyti ir būtumėte teisūs. Tačiau man labiau apmaudu net ne dėl jo, nes taip, aišku, jog žinojau apie jį, buvau tam morališkai pasiruošęs (jis, galiausiai, priskaičiavus visos kultūrinės programos, nakvynių, maisto, transporto ir privalomo gido paslaugų kainas pasiekė 275 eurus už dieną), bet esmė, kad po kelių mėnesių Butano vyriausybė jį sumažino perpus – iki 100 dolerių dienai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)