Turistai domisi, kokie papročiai ar elgesio taisyklės galioja Tailande. Norėdama, kad jūsų atostogos būtų kuo įsimintinesnės ir kupinos džiaugsmo, o ne streso, sukūriau daugiau nei 20 puslapių atmintinę apie Tailandą. O geriausia žinia ta, kad atmintinė yra NEMOKAMA!

Ką rasite atmintinėje?

Joje rasite informaciją, kur ir kaip pasidaryti Tailando vizą, kaip užpildyti imigracijos kortelę, kaip elgtis bendraujant su vietiniais, kad jų neįžeistumėte, koks aprangos kodas galioja šventyklose ir dangoraižių baruose. Taip pat susipažinsite su populiariausiais tradiciniais patiekalais, sužinosite, kur ieškoti nakvynės ar užsisakyti skrydžius.

Atmintinėje taip pat dalinuosi informacija, kokiu metų laiku geriausia aplankyti Tailandą, ar reikia bijoti lietaus sezono. Sužinosite, kuo keliavimas ne sezono metu yra pranešesnis. O ar žinojote, kokius filmus verta pasižiūrėti prieš atkeliaujant čia? Visą šią informaciją rasite specialiai jums sukurtoje atmintinėje.

Tikiuosi, kad ši atmintinė bus jums naudinga. Jeigu taip, nesidrovėkite pasakyti AČIŪ komentaruose. Netrukus jums padovanosiu ir daugiau atmintinių po kitas Pietryčių Azijos šalis, tokias kaip Kambodža, Mianmaras ar Singapūras.