O nesusiplanavę gali pakeliauti virtualiai su manimi. Šaukime vėl toli į pietus, ten kur jau buvome, bet dar ne viską pamatėme – į Pietų Afrikos Respubliką. Ne per seniausiai dalinausi atsiminimais kaip mums sekėsi išgyventi viename iš nesaugiausių pasaulio miestų laikomame Johanesburge, o dabar pažiūrėkime ar taip pat seksis ir populiariausiame bei linksmiausiame PAR mieste – Keiptaune.

Kaip jau ir minėjau, manyti, kad Keiptaunas yra saugesnis nei Johanesburgas yra klaida. Tai galėtų būtų tiesa jei šie miestai nesaugumu varžytųsi startavę iš vienodų pozicijų, bet dabar yra taip, kad žmonės Johanesburge labai saugosi, nelenda kur nereikia ir dėl to išlieka nenukentėję. Tačiau atvykę į Keiptauną jie patiki, jog jis yra saugesnis, atsipalaiduoja ir dėl to nukenčia. Keista, bet ne baisiajam Johanesburgui, o būtent Keiptaunui tenka didžiausias šalyje žmogžudysčių skaičius skaičiuojant 100.000 gyventojų. Johanesburge jau buvome, tad pažvelkime kaip situacija Keiptaune atrodo praktikoje. Jame reikia suvokti kelias pagrindines taisykles kaip išlikti saugiam. Jas tuoj pat ir išdėstysiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)