Statydami šį oro uostą, projekto rangovai susidūrė ne tik su vėlavimais bei netikėtai išaugusiomis kainomis, bet ir dar viena problema. Darbuotojai kalbėjo, kad statybvietėje tvyro kažkas negero. Tuomet kai kuriems asmenims pradėjo vaidentis „mėlynasis žmogus“, rašo mirror.co.uk.

2006 metais „Asean Now“ skelbė, kad darbininkai matė „neramią dvasią“ mėlynu veidu ir paliegusiu seno žmogaus kūnu, vaikštinėjančią po 2,1 mlrd. svarų vertės projektą. Tuo metu eskadrilės vadas Pannupongas, vadovavęs 1 tūkst. oro uosto apsaugos darbuotojų, sakė: „Aš tikiu šiuo reiškiniu. Per savo gyvenimą esu regėjęs daug vaiduoklių.“

Metais anksčiau buvo žlugęs oro uosto atidarymas, kai per iškilmingą ceremoniją pakilti sugebėjo tik du lėktuvai. Nespėjus oro uosto oficialiai atidaryti antra kartą, jo darbuotojus ištiko neįprastai daug nelaimingų atsitikimų.

Bankoko Suvarnabhumi oro uostas

Du oro uosto darbuotojai žuvo autoavarijose. Naktimis oro uoste girdėdavosi keisti žingsniai, taip pat tradicinė muzika, kurios šaltinis buvo neaiškus. Eskadrilės vadas Pannupongas pasakojo, kad jam pasisekė likti gyvam, kai netikėtai prieš jo automobilį išniro keistai apsirengusi moteris su kūdikiu. Jis staigiai pasuko vairą į šoną, bet moteris jau buvo dingusi.

Apsaugos darbuotojas Pratheetas Wanmuda buvo vienas iš tų, kurie teigė regėję senuko šmėklą. „Virš jo galvos švytėjo aura, jis ėjo su lazda. Aš jį pašaukiau, bet jis pradingo. Taip išsigandau, jog net pamiršau jo paklausti laimingų kitos savaitės loterijos skaičių“, – pasakojo jis.

Nenorėdama, kad nepavyktų ir antrasis atidarymas, oro uosto vadovybė pakvietė 99 vienuolius, jog jie iš oro uosto išguitų bet kokius potencialius demonus. Jie devynias savaites meldėsi ir atlikinėjo egzorcizmo apeigas, kol galiausiai oro uostas buvo pripažintas tinkamu skrydžiams. Apeigoms baigiantis, neva pasirodė pagyvenęs vyras, kuris pareiškė esąs Poo Mingas – tokiu pat vardu, kuris buvo duotas mėlynveidžiam vaiduokliui, – ir nužingsniavo vienuolių link. Šie apipylė jį šventintu vandeniu priversdami sumišusį vyrą atsipeikėti.

Kad ir kokie emocingi tuo metu buvo vienuolių veiksmai, gandai apie šį oro uostą lankančius vaiduoklius sklando iki šiol. Retkarčiais keleiviai vis dar pasakoja matę mėlyną šmėklą, vaikštinėjančią su lazdele po oro uosto terminalus.

Keletas kitų žmonių tvirtino matę vaiduoklišką moterį, nešiojančią kūdikį, o oro uosto darbuotojai ir keleiviai neretai praneša apie keistus bei nepaaiškinamus garsus, sklindančius oro uosto teritorijoje.

2013 metais šiame oro uoste vienas lėktuvas tūpdamas prarado kontrolę ir nuslydo nuo pakilimo bei tūpimo tako. 2018 metų spalio mėnesį nuo tūpimo tako nuslydo dar vienas atvykstantis lėktuvas. Abiem atvejais dėl šių incidentų buvo kaltinami vaiduokliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)