Suprantu, kad Kalėdų dieną reikia kalbėti apie džiugius dalykus ir buvau pasiruošęs parašyti dar vieną straipsnį apie seksą ir nuogybes, nes juk tai džiugūs dalykai, ar jums ne? Visgi, man buvo rekomenduota tokią dieną nuo to susilaikyti ir susitelkti ties kažkuo kitu, bet irgi džiugiu. Pradžioj kiek susimėčiau, nes kaip gi dabar nerašysi apie seksą, tačiau vėliau nusiraminau, ir suvokiau, kad džiugus gali būti ne tik seksas.

Taigi, pirmiausia noriu visus pasveikinti su džiugia sukaktimi. Per Kalėdas sueina 30 metų, kai nustojo egzistuoti sušvinkusi, nuskurdusi ir degradavusi šūdų valstybė – Sovietų Sąjunga. Tai yra vienas džiugiausių įvykių praeitame amžiuje, kuriuo džiaugiamės iki šiol. Kad ir kiek Putinas stengtųsi įpūsti tam supuvusiam lavonui gyvybės, jo jau nebeprikelsi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)