Apklausos rodo, kad žmonės įsivaizduoja, jog kitos planetos yra uolėtos, su ugnikalniais ir juodu smėliu – visa tai galima rasti Islandijoje. Ir visai nebūtina keliauti 638 milijonus kilometrų.

„Mūsų idėja paprasta: nebūtina palikti Žemės, kad patirtumėte ne šio pasaulio įspūdžių. Čia, Islandijoje, galima patirti „ne šio pasaulio“ nuotykius ir išvysti Mėnulio kraštovaizdį, kurį NASA astronautai naudojo kaip treniruočių poligoną prieš pirmąjį savo skrydį į kosmosą", – rašoma „Visit Iceland“.

Įgyvendindama šią kampaniją šalies turizmo taryba į stratosferą paleido reklaminį stendą su kamera – dabar apie Islandiją žino net kosmosas.

„Nusivylę“ kosmoso turistai kviečiami keliauti po šalį: nežinia, kada jiems pavyks patekti į kitą planetą, o Islandija visada yra šalia (santykinai).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją