Prisimindama savo kelionių pradžią, Erika pasakoja, kad jai tai yra prioritetas ir dėl to atidavė viską. Pasaulio tyrinėjimą moteris dar labiau pamilo todėl, nes anksčiau daug keliauti neteko.

„Su giminėmis vaikystėje ir paauglystėje keliaudavau tik po Lietuvą, todėl troškau pamatyti ne tik mūsų šalį. Baigusi mokyklą, pasakiau sau, kad per metus turiu du kartus leistis į kelionę. Taip viskas ir prasidėjo. Anksčiau išvykose patiko pamatyti naujas vietas, aplankyti įvairius objektus, susipažinti su kitų šalių kultūra, tradicijomis, žmonėmis, išbandyti įvairius patiekalus.

Šį tradicinį kelionių požiūrį praėjau ir dabar keliauju, nes tai yra savęs išbandymas. Kelionės man atskleidžia mano įgūdžius, apie kurių turėjimą net nežinojau. Pastebėjau, kaip pati augu, stiprėju ir iš kiekvienos kelionės pasiimu labai daug“, – kalba E. Andrilionytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją